Kendaritalyprovince.kgmModel en parameters van de transformatorVoorbereiding voor motivatie

  • vrijgavetijd:2022-08-19 15:07:12
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:380
  • Korte omschrijving:

    Kendaritalyprovince.kgm,Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformatortransformator-onderneming met olieonderdompelin

Artikel inhoud

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Kendaritalyprovince.kgmMet Vietnam en Maleisië is China"s eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

SingerNameGebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen,Kendaritalyprovince.kgmHoge efficiëntie en energiebesparende transformator,Kendaritalyprovince.kgmHoeveel is een 250kVA box transformator, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.


Kendaritalyprovince.kgmModel en parameters van de transformatorVoorbereiding voor motivatie



Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Visuele controle voor de controle van de transformator

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn,Kendaritalyprovince.kgmDistributietransformator geïntegreerde distributiekast, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

KwaliteitsaanbevelingVerminderde isolering

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

De kosten zijn redelijkVóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie, schoon de porselein waterdichte behuizing, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, controleren en aanscherpen van de knoop de olie aanvullen met minder olie, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker, enz.

Exploitatie van gesmolten transformator

Kendaritalyprovince.kgmElektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

Verminderde isolering

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Kendaritalyprovince.kgmOverige productinformatie
  • San AntonioHydraulische stroominstapbrugIn één oogopslag weten

    San AntonioHydraulische stroominstapbrugIn één oogopslag weten

  • Rimini.Mobiele hydraulische instapbrugHet verbeteringseffect van het patroon:

    Rimini.Mobiele hydraulische instapbrugHet verbeteringseffect van het patroon:

  • Genova.Hefplatform voor tractieEr is een kleine aanpassing in de verzendingen

    Genova.Hefplatform voor tractieEr is een kleine aanpassing in de verzendingen

  • Zwaller.Villa Home Seat LiftAanbieding van vandaag

    Zwaller.Villa Home Seat LiftAanbieding van vandaag

  • Newark.Xinxiang hydraulisch hefplatformProduct ontwikkeling

    Newark.Xinxiang hydraulisch hefplatformProduct ontwikkeling

  • Meester.Hydraulisch hefplatform van het type schaarraadplegen

    Meester.Hydraulisch hefplatform van het type schaarraadplegen

  • Meester.Hydraulische hefplatformuitrustingOntwikkelingsmomentum en type-introductie

    Meester.Hydraulische hefplatformuitrustingOntwikkelingsmomentum en type-introductie

  • Meester.Elektrische hydraulische hefplatformtruckHoe circuleren en blijven ontwikkelen?

    Meester.Elektrische hydraulische hefplatformtruckHoe circuleren en blijven ontwikkelen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!